Share

Απολογισμός Ημερίδας Προσβασιμότητας

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018, στο Αμφιθέατρο Ι του ΚΕΔΕΑ, ημερίδα με θέμα:

“ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ”.

Η διοργάνωση με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, έγινε από το Τμήμα Πληροφορικής, μαζί με την Επιτροπή Προσβασιμότητας του ΑΠΘ και τη Σχολή Θετικών Επιστημών.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους η Καθηγήτρια κα Δ. Κλαβανίδου, Αντιπρύτανις του ΑΠΘ, ο Καθηγητής κος Χ. Χιντήρογλου, Κοσμήτορας της ΣΘΕ, ο  Καθηγητής κος Θ. Αγοραστός, Πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας του ΑΠΘ και ο κος Χ. Κεσόγλου, Οργανωτικός Γραμματέας Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία.

Ιδιαίτερα συγκινητικό ήταν το στιγμιότυπο, όπου φοιτητές με κινητικά και προβλήματα όρασης, περιέγραψαν στο κοινό τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, στους χώρους του ΑΠΘ, ζητώντας λύσεις ώστε να διευκολύνεται η καθημερινότητά τους.

Ανακοινώσεις

Εκδήλωσή για Κβαντικούς Υπολογιστές: Qiskit Fall Fest Extension Event at AUTH

Προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη εκπροσώπου των φοιτητών και του αναπληρωτή του στο Πειθαρχικό Συμβούλιο Φοιτητών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Πρόγραμμα τελετής Ορκωμοσίας Προπτυχιακών Τμήματος Πληροφορικής

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α.Π.Θ. ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ: 2025-2026

ΠΑΡΑΤΑΣΗ Ηλεκτρονικών δηλώσεων μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2025-2026